MyPa lähti helatorstain kierrokselle Turkuun päämääränään jatkaa kolmen ottelun mittaista voittoputkeaan. Kotijoukkue TPS:llä puolestaan oli mielessään ensimmäisen kotivoiton saavuttaminen Veritas Stadionilla tällä kaudella. Ottelun värikkäistä tilanteista huolimatta pisteet tasattiin lukemin 0-0.

Kotijoukkue TPS aloitti ottelun vieraita pirteämmin luoden muutaman hyvän maalintekopaikan. Vartin pelin jälkeen Walter Surraco pääsi laukomaan lähietäisyydeltä mutta MyPa-vahti Korhonen torjui tilanteen varmasti. Reilu kymmenen minuuttia edellisestä, TPS sai kulmapotkun, jonka jälkitilanteesta Mikko Hyyrynen tälläsi pallon vain vähän MyPan maalin yli. MyPan paras maalipaikka osui aivan ensimmäisen puoliajan loppuhetkille Tero Karhun päästessä laukomaan rangaistusalueen rajalta mutta laukaus suuntautui hivenen yli maalin.

Toinen puoliaika alkoi vierasjoukkue MyPan tahtiin. Muutaman minuutin pelin jälkeen pallo pelattiin Adrianolle rangaistusalueelle. 'Adin' voimakas kääntölaukaus painui vain hivenen ohi Ville Iiskolan vartioiman maalin. Ottelun loppu oli varsin tasaista peliä, jossa molemmilla joukkueilla oli muutama maalipaikka mutta viimeistelyssä ei onnistuttu parhaalla mahdollisella tavalla.

Seuraava ottelu: Mypa-FF Jaro 1.6 klo: 18:30 Anjalankosken stadionilla TULKAA KANNUSTAMAAN KOTIJOUKKUE VOITTOON!