MyPan taival Suomen Cupissa päättyi, kun se koki niukan 1-2 (1-1,1-0) tappion Viikingille jatkoajan jälkeen.

Ykkösessä pelaava Viikingit lähti otteluun vahvasti ja hallitsi ensimmäistä jatkoa. Viikingit loivat vaarallisia hyökkäyksiä, mutta se ei onnistunut maalinteossa ennen ensimmäisen jakson loppua. Viikingit sai laidasta vapaapotkun, jonka Janne Mollberg jatkoi MyPan maaliin ja vei isännät taukojohtoon.

MyPan päävalmentaja Ilkka Mäkelä haki muutosta joukkueensa esitykseen vaihtamalla puoliajalla kentälle Adrianon ja Tero Karhu. Vaihdot piristivätkin MyPan peliä ja se pääsi paremmin peliin mukaan. Tunnin pelin jälkeen MyPa panosti entistä enemmän hyökkäykseen ja vaihtoi kolmen miehen puolustukseen Marco Manson juostessa Iikka Juuran tilalle. Manso onnistuikin MyPalta ainoana maalinteossa, kun hän ampui vartti ennen loppua suoraan vapaapotkusta MyPan tasoihin. Maalin jälkeen MyPa jatkoi edelleen hyökkäämistä, ja sekä Adriano että Saku Puhakainen pääsivät nokikkain Viikinkien maalivahdin kanssa, mutta eivät saaneet palloa verkkoon. Varsinainen peliaika päättyi tasan ja näin ottelu eteni jatkoajalle.

MyPa haki aktiivisesti johtomaalia jatkoajalla, mutta kesken MyPan painostusjakson Viikingit pääsi iskemään maalin. Viikinkien maalivahti lähetti erittäin pitkän pallon MyPan puolustusalueelle. Maalivahti Janne Korhoselle ja Sampsa Timoskalle sattui paha kommunikaatiovirhe ja Viatcheslav Malakeév pääsi siirtämään pallon maaliin. MyPa haki vimmatusti tasoitusta ja loi maalipaikkoja, mutta Adrianon ylärimaan kilahtanutta laukausta lähemmäksi se ei päässyt.

Seuraava ottelu: su 2.7 klo:18:30 Anjalankosken Jalkapallostadionilla kun Mypa saa vastaansa IFK Marienhamin. KANNUSTAMAAN KOTIJOUKKUE VOITTOON!