Ensimmäisen puoliajan parhaat maalipaikat olivat Peltosella ja Adrianolla. Molempien viimeistely-yritykset jäivät kuitenkin hivenen pehmeiksi ja loistavasti pelannut Jani Viander piti pietarsaarelaisten maalin ensimmäisellä puoliajalla puhtaana. Jaron muutamat hyökkäykset tyrehtyivät puolestaan MyPan vahvasti pelanneeseen puolustukseen, josta ei tänään löytynyt yhtään heikkoa lenkkiä.

Toisella puoliajalla nuori Peltonen sai tehdä tilaa sitkeistä vammoista toipuneelle Saku Puhakaiselle, joka teki debyyttinsä kotiyleisön edessä. Puhakainen osoitti olevansa mies paikallaan ja oli alusta lähtien Jaron puolustajien riesana. Ensimmäisenä kotiyleisöä huudatti Marco Manso tyylikkäällä osumallaan. Toni Huttusen oivasta keskityksestä Adriano tiputti pallon Mansolle, joka tälläsi pallon vastustamattomasti verkkoon. Reilun tunnin kohdalla asialla oli Adriano, joka niputti Jaron puolustuksen täydellisesti. Röyhkeästi kohti Jaron maalia noussut "Adi" piti Jaron puolustusta pujottelukeppeinä ja viimeisteli ottelun päätöslukemiksi 2-0.

Vierasjoukkue yritti sitkeästi kavennusta loppuun asti ja pystyi siirtämään ottelun painopisteen MyPan kenttäpuoliskolle. Rauhallisesti ja varmasti esiintynyt MyPan alakerta onnistui painostuksesta huolimatta eliminoimaan vieraiden maalintekoaikeet.

Seuraava peli:  Fc Honka-Mypa sunnuntaina 04.06.2006 klo:18:30 Espoossa. KANNUSTAKAA MYPA VOITTOON!