Viime vuoden Veikkausliigan kärkikaksikko ei onnistunut selvittämään keskinäistä paremmuuttaan Saviniemessä. Värikkäistä tilanteista huolimatta maaleja ei nähty, vaan lopputulokseksi muodostui 0-0.

Vierailijat aloittivat ottelun väkevästi. Aktiivinen karvaus pakotti MyPan vetäytymään omalle kenttäpuoliskolle, ja kotijoukkue joutui luovuttamaan HJK:lle hienoisen otteen pelin kulusta. Varsinaisia huippupaikkoja ei kuitenkaan ensimmäisellä puoliajalla nähty kummallakaan maalilla. Vieraiden näennäisestä hallinnasta huolimatta kotijoukkueen puolustus onnistui tyrehdyttämään HJK:n hyökkäykset rangaistusalueen rajalle ja Janne Korhonen selvitti muutaman vaarallisen laukauksen varmasti. Paluun Saviniemeen tehneen Tuomas Ahon johtama HJK:n puolustus pelasi myös varmaotteisesti ja onnistui estämään kotijoukkueen maalintekoyritykset.

Toisella puoliajalla joukkueiden voimasuhteet muuttuivat. Nilkkavaivasta toipunut Heikki Pulkkinen toi MyPan keskialueelle kaivattua juoksuvoimaa ja aaltoilevan pelin painopiste rupesi siirtymään kohti HJK:n maalia. Toinen puoliaika oli kuitenkin lähes toisinto ensimmäisestä, sillä maalipaikoilla ei mässäilty. Molemmat joukkueet taistelivat ja tekivät hartiavoimin töitä täyden pistepotin eteen. Kahden tasaväkisen joukkueen paremmuus jäi kuitenkin tällä kertaa ratkaisematta. MyPan paras paikka oli Tero Taipaleella, jonka viuhuvan laukauksen HJK:n maalivahti Ville Wallen torjui kuitenkin kulmaksi. Ottelun vaarallisin tilanne oli kuitenkin vierasjoukkueen Farid Gazilla, jolla näytti jo olevan tyhjä maali edessä. Mypan puolustus ehti kuitenkin väliin ja siivosi pallon niin ikään kulmaksi ja jätti Gazin nuolemaan näppejään. Ottelu oli juuri sellainen kamppailu kuin ennakoitiin. Kumpikaan joukkue ei halunnut myydä nahkaansa halvalla, joten tasalukemat 0-0 kuvastavat hyvin koko ottelun kulkua.