Runsaslukuinen espoolaisyleisö sai todistaa Hongan ensimmäisen pistemenetyksen kotonaan Tapiolan urheilupuiston kentällä, kun hallitseva Suomen mestari MyPa haki pisteen lukemin 2-2 (1-2). Vauhtia ja värikkäitä tilanteita esittäneessä ottelussa molemmilla joukkueilla oli omat paikkansa kääntää voitto itselleen, mutta aalloillut peli päätyi tasalukemiin.

Ottelun maalinteon aloitti vierasjoukkue MyPa pelikellon näyttäessä 19 minuuttia. Marco Manso antoi oikealta laidalta millimetrin tarkan kierteisen syötön maalin eteen nousseelle Mika Hernesniemelle, joka puski pallon tarkasti ohi Hongan maalia vartioineen Tuomas Peltosen. Hongan vastausta ei tarvinnut kuitenkaan odottaa kauaa. Kolme minuuttia MyPan osuman jälkeen Hermanni Vuorinen puski ottelun tasalukemiin Janne Saarisen antamasta vapaapotkusta. Ensimmäisen puoliajan viimeisellä minuutilla MyPa sai kulmapotkun, jonka jälkitilanteesta paragualaistoppari Hugo Miranda siirsi vieraat tauolle johdossa lukemin 1-2. Marco Manso laittoi rangaistusalueen oikealta laidalta korkean keskityksen, johon Miranda ylsi ensimmäisenä, ja puski pallon maalin ylänurkkaan.

Toinen puoliaika alkoi samalla vauhdilla mitä ensimmäinen puoliaika tarjosi. Molemmat joukkueet pyrkivät rakentamaan hyviä maalitekopaikkoja, ja näin hakemaan lisäosumia. MyPa haki kärkeen uutta voimaa vaihtamalla Aleksei Kangaskolkan Eero Peltoseen ja Honka Janne Saarisen Peke Huhtaseen. Isännät tasoittivat ottelun reilun tunnin kohdalla. Vaihdosta tullut Peke Huhtanen tarjoili pallon Hermanni Vuoriselle, joka nikkasi illan toisen osumansa ja tasoitti ottelun lukemiin 2-2.
78. minuutin kohdalla MyPa sai rangaistuspotkun kun Tuomas Kuparinen pysäytettiin sääntöjen vastaisella tavalla, mutta Adrianon kova veto suuntautui maalin ylitse ja näin ottelu päättyi tasalukemiin.

Seuraava peli: Anjalankosken stadionilla 8.6. klo:18:30 kun mypaa vastaan tulee Hjk Helsingistä!